Autoškola Zadar je obiteljska tvrtka iz Zadra. Sama povijest naše tvrtke je vrlo duga osvovana je prije 35 godina te se obukom kandidata za vozače bavi druga generacija.
Jedan od početnika ove Auto škola Zadar vrlo uspješno djeluje od svojih početaka sa sjedištem u Zadru i s poslovnicama na Pagu Benkovcu, Biogradu.
Tvrtka je za svoj rad dobila mnogobrojna priznanja, a u više navrata je bila sponzor raznih društvenih i sportskih događaja.
Naša misija je osposobiti sigurnog, samostalnog i kulturnog vozača te na taj način pridonijeti sigurnosti u prometu jer je vozač najvažniji faktor koja utječe na sigurnost prometa.
Naša vizija je biti jedna od najboljih autoškola u našoj regiji koje svojim kandidatima pruža inovativnost, profesionalnost i kvalitetnu uslugu.
U povijesti tvrtke, od 35 godine do 2016. godine Auto škola Zadar je osposobila preko 50.000. kandidata za vozače motornih vozila svih kategorija. Ove brojke su najbolji pokazatelj uloge Auto škole Zadar na tržištu koja je jedna od najvećih autoškola u Zadru i Republici Hrvatskoj.

NISSAN JUKE

NISSAN MICRA

VW GOLF 7

VW GOLF 8

MERCEDES A KLASA

KIA CEED